Honlapunk értesülései szerint az Újpest szeretné leigazolni Cseke Benjámint, az MTK középpályását. Cseke az idei szezonban kölcsönben szerepelt Nebojsa Vignjevic együttesénél és 16 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Az Újpestnek vételi opciója van Csekére, amivel élni is szeretne.

A fiatal játékos a tavasz szezon végére egyre több szerepet kapott edzőjétől, kezdő volt a Debrecen, a Ferencváros és a Videoton ellen, sőt, a Magyar Kupa-döntőt is végigjátszotta.

Cseke korábban a Vasasban NB II-ben folyamatosan szerepelt, ezután igazolt le az MTK, de a kék-fehéreknél nem jutott egyáltalán játéklehetőséghez, így került át Újpestre kölcsönbe, ahol Vignjevic is “jegelte” jobbára az ősz első felében, naygrészt az NB III-ban játszott. Tavasszal viszont sokszor számított rá a szerb vezetőedző, 8 találkozón is pályára lépett a fiatal futballista a szezon második felében.

Így egy éven belül a harmadik játékos kerülhet át az MTK-ból végleg Újpestre, hiszen tavaly nyáron a lilák leigazolták Kálnoki Kist és Nagy Tibort a kék-fehérektől. (Fotó: ujpestfc.hu)