Amint arról beszámoltunk, az Újpest hivatalos honlapján ment neki játékosának, Windecker Józsefnek, aki a klub szerint „havi nettó 2 millió forint feletti alapfizetésre, lakásra, kocsihasználatra és étkezésre” mondott nemet. A labdarúgó szerződése nyáron lejár, ezt szerette volna a fenti ajánlattal meghosszabbítani a klub, de nem sikerült megállapodni vele.

Roderick Duchatelet tulajdonos azt is elárulta: „a jövőben egy megfelelő ajánlat esetén a klub nem gördítene akadályt Windecker József esetleges távozása elé.” A csakfoci.hu információi szerint a játékost itthonról és külföldről is szeretnék szerződtetni.

Az nso.hu-hoz hasonlóan honlapunk is úgy értesült, hogy a játékost az NB I-ből a Puskás Akadémia szeretné leigazolni. Pintér Attila még Győrből ismeri jól a középpályást. Úgy tudjuk, a felcsútiak már 2015 nyarán is keresték őt, de akkor még a lila-fehéreket választotta Windecker. A Puskás Akadémia egyébként nyáron is igazolt játékost a lila-fehérektől Jonathan Heris személyében.

A csakfoci.hu információi szerint azonban nemcsak a Puskás Akadémia, hanem egy külföldi klub is bejelentkezett a labdarúgóért. Az egyik izraeli együttes az Újpesttel már fel is vette a kapcsolatot, de a lila-fehér klub egyelőre olyan összeget kér, amit az izraeliek sokallnak, így a további egyeztetéseken múlik, légiósnak áll-e a 25 éves játékos.

“2 millió forint feletti fizetés, lakás, kocsi sem elég neki” – az Újpest nekiment saját játékosának