Válogatott meghívót kapott az Újpest FC középpályása, Zsótér Donát. A Videoton első csapatába már 16 évesen bekerült játékos bízik benne, hogy Rossi szűk keretében is ott lesz majd.

– A kapitány jól ismer, hiszen dolgoztunk együtt a Honvédnál – nyilatkozta Zsótér a Magyar Nemzetnek. –  Természetesen örülnék, ha így alakulna, de ha mégsem, akkor sem leszek elkeseredett, még több munkára fog sarkallni.

A futballista terveiről, pályafutása csúcsáról is beszélt.

– Remélem, az még odébb van… – folytatta. – Jól érzem magam Újpesten, itt is minden adott a fejlődésemhez, de persze én is szeretnék egyszer külföldre eljutni. S mint a legtöbb labdarúgónak, a válogatottság az én vágyaim közül sem hiányozhat.

Szóba került Zsótér ominózus, a Mezőkövesd ellen rúgott bombagólja utáni nyilatkozata, amikor úgy fogalmazott: „Extra húzások tesznek kiemelkedő játékossá, ezzel tudok kimagaslani a mezőnyből és a csapatból is.”

– Elismerem, talán nem találtam meg a megfelelő szavakat. Csak arra akartam utalni, ahogy azt utólag el is mondtam, hogy váratlan húzásokkal lehet kitűnni, s ezt el is várják tőlem.

– Úgy érzem, még nem, de egy lépcsőfokot azért léptem fölfelé – mondta arra a kérdésre válaszolva, hogy megérkezett-e végre. – Jó érzés, hogy ott vagyok a tűz közelében, figyelnek rám.

A TELJES INTERJÚ IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!