A 35 év feletti korosztálynak kiírt tízcsapatos teremfoci tornán Bence korábbi klubjai mellett több NB1, NB2, NB3-as csapat is jelen volt, illetve korábbi élvonalbeli, és magyar válogatott játékos is pályára lépett. A barátok mellett természetesen Bence családja is megjelent a rendezvényen, az édesanyja könnyes szemmel nyilatkozott a Bors című napilapnak.

Örülök, hogy létrejött ez a torna, de még mindig hatalmas a fájdalom, amit érzünk. Bence elvesztését egyszerűen nem tudjuk feldolgozni.

A mai napig várom, hogy beköszön az ajtón, a mosolyával és a gyönyörű szemeivel szól, hogy itt vagyok, anya.

Nagyon nehéz, de remélem, büszke ránk, és fentről látja, mennyi ember jött ma el az ő tiszteletére, és mennyi ember tesz azért, hogy az emlékét méltóképpen megőrizzük.

Fradisták vették meg Lázár Bence mezét

A Soha Ne Add Fel Lázár Bence Emlékalapítvány, amit még maga a játékos életében hozott létre, majd most a családja visz tovább, egy különleges mezt árverezett el, hogy a beérkező pénzt a leukémiával küzdő gyerekeknek ajánlja fel.

Mi sem mutatja jobban az összefogást, hogy a dresszt 400 ezer forintért egy ízig-vérig fradista család vette meg, ahol a 26 éves gyerek, Péter tüdőtranszplantáción esett át.

Küzdeni mindig, feladni soha! A nagy harcosok köztünk élnek. Igaz, Bence? – írta Bence édesanyjának címzett levelében Péter, aki nagy becsben tartja majd a mezt.

Lázár Bence emléktornát rendeznek Kecskeméten