A kezdés után a Vaduz ragadta magához a kezdeményezést, a liechtensteini csapat a 3. percben jelezte is a szándékát: Cicek 19 méteres lövése alig ment el a bal alsó sarok mellett. Aztán a 7. percben a vezetést is megszerezte, egy jobb oldali szögletet követően Ulric lőtt középre, az érkező Dobras 13 méterről kilőtte a bal felsőt. A 27. percben szinte a semmiből egyenlített az Újpest: Pauljevic cselezgetett a jobb oldalon, már-már úgy tűnt, elveszíti a labdát, Obexer lerántotta a tizenhatoson belül – a megítélt büntetőt Tallo értékesítette.

Fordulás után azonnal megszerezte a vezetést az Újpest: a hazaik röviden szabadítottak fel, Koutroumbis megszerezte a labdát a tizenhatosnál, Tallóhoz továbbított, majd Beridze elé tálalt és 12 méterről pattanás nélkül bevágta a labdát a kapu bal oldalába. A folytatásban alábbhagyott a liechtensteini csapat lelkesedése, akár a 62. percben Stieber végleg lezárhatta volna a nyitott kérdéseket, ám kapáslövését Büchel reflexszerű mozdulattal védte.

A 85. percben Onovo végleg eldöntötte a mérkőzést: Tallo harcolt meg a labdáért, a kivetődő kapuson átesett, Gajic rosszul szabadított fel, így lett jó a nigériai középpályásnak, aki köszönte szépen 28 méterről a jobb felsőbe lőtt, így az Újpest hátrányból fordítva 3-1-re nyert és visszavágott a liechtensteini együttesnek a 15 éve elszenvedett kudarcért, amikor a lila-fehérek 4-1-es összesítéssel kiestek a Vaduzzal szemben.

Az Újpest a következő körben a svájci Basellel játszik.

Európa Konferencia Liga-selejtező, 2. forduló

Vaduz-Újpest 1-3 (Dobras 7., ill. Tallo 28. – 11-esből, Beridze 47., Onovo 85.)

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

Vaduz: Büchel – Schmied, Schmid, Simani – Ulrich, Dobras (Ibrisimovic 76., Saglam 83.), Gajic, Di Giusto (Lüchinger 65.), Obexer (Hug 65.) – Cicek – Sutter (Djokic 65.)

Újpest: Pajovic – Kastrati, Koutroumbis, Abdoulaye – Pauljevic (Simon 70.), Onovo (Jevtovski 90.), Mitrovic (Szakály P. 89.), Antonov (Katona 88.) – Stieber (Csongvai 88.) – Tallo, Beridze

Továbbjutott az Újpest 5-2-es összesítéssel.