Csütörtökön vált hivatalossá, amit honlapunk korábban elsőként jelzett: három év után távozott Újpestről a 23 éves nigériai szélső, Obinna Nwobodo, aki a török első osztályú Göztepéhez írt alá. A bejelentést követően a lila-fehérek szerb kapusa, Filip Pajovic az egyik legismertebb közösségi oldalon köszönt el korábbi társától, majd ezt követően nem várt kommentlavina vette kezdetét.

“Sok szerencsét, Obi! Minden jót, de ne próbálkozz lövésekkel 40 méterről, mert visszaküldenek Újpestre!” – írta viccesen Pajovic, aki aligha sejtette, hogy ennél a posztnál kisebb vita alakul majd ki közte és néhány szurkoló között.

A kommentcunamit a “Te is mehetnél utána, Onovo és Brankoval együtt” hozzászólás indította el (Vincent Onovo és Branko Pauljevic – a szerk.), Pajovic pedig nem hagyta annyiban a kritikát, és játékosoktól egyáltalán nem megszokott módon beleállt a vitába.

“A kupagyőzelmet mindenki nagyon gyorsan elfelejti. Akik írtak most, holnap egy jó meccs után megint fog írni, hogy “Bravo, Pajo”. A szerb kapus végül egy “Az a baj, hogy ilyen szurkolók vannak Újpesten” kommenttel kiszállt a vitából, ám néhány szurkoló még egy darabig hangot adott elégedetlenségének Obinna közösségi oldalán.

Mint ismert, a negyedik kerületi klub három forduló óta nyeretlen az élvonalban, a legutóbbi két meccsén pedig két vereséget szenvedett a Puskás Akadémia és a Kisvárda ellen.

Újpest: Ezt a három játékost igazolhatják le