A Mezőkövesd elleni pénteki bajnokin is betalált az Újpest grúz támadója, Budu Zivzivadze, aki így a tizenkettedik bajnokiján már a tizenegyedik gólját lőtte lila-fehérben. A MOL Fehérvár FC-től kölcsönben lévő játékos a lefújást követően az M4 Sportnak úgy nyilatkozott, nagy örömmel maradna véglegesen az Újpestnél.

– Nagy köszönet a szurkolóknak, akik csodálatosak, nagyon boldoggá tesznek. Külön megtiszteltetés, hogy dalba foglalják a nevemet.

Ha az Újpest úgy dönt, hogy megpróbál megvásárolni, akkor én nagy örömmel maradnék, nagyon jól érzem magam a klubnál, jól is játszom, sok gólt lövök, ki ne akarna itt maradni az én helyemben?

Zivzivadze kiemelte, nagyon nehéz idény volt ez számára, hiszen eleinte egyáltalán nem kapott lehetőséget, kevésszer szerepelt a MOL Fehérvár FC kezdőcsapatában.

– Amikor kölcsönadtak az Újpestnek, lehetőséget kaptam, hogy állandóan pályára lépjek, jól is játszottam de ez nem csak az én érdemem, a csapat is ugyanolyan jól játszott és ezeket a sikereket együtt értük el. Megvalósítottuk azt, amiért leginkább küzdöttünk, hogy megőrizzük az élvonalbeli tagságunkat, ott volt a lehetőség arra is, hogy kijussunk a nemzetközi kupaporondra. Ez nem valósult meg, de nem vagyok elégedetlen, az ötödik helyen zárjuk a szezont, ezt sikeresnek mondhatom, főleg azután, hogy amikor megérkeztem Újpestre, ez a csapat sereghajtó volt – mondta a grúz játékos.

A Fradiba berobbant új közönségkedvenc: “Tudtam, ha el akarom érni az álmaimat, ezt be kell vállalnom” – interjú