Újpest: Akik távoznak

Bár hamarosan véget ér az átigazolási időszak, még a hajrában is komoly jövés-menés van az Újpestnél. A 19 éves holland Timo Parthoens és a bosnyák Radic Danko is a csapattal edzőtáborozhatott Törökországban. A két futballista több felkészülési összecsapáson is pályára lépett. Mostanra azonban eldőlt, hogy egyikőjükre sem számít Nebojsa Vignjevic vezetőedző – számolt be róla az Újpest honlapja. A holland Parthoens egyébként már fel is tűnt az olasz negyedosztályú Messinánál, ezen a héten ott próbálkozik.

Finn bajnok jöhet

Ennek ellenére érkezhet még játékos a klubhoz, ugyanis újabb labdarúgót tesztelnek: a 22 éves, támadó és védekező középpályásként is bevethető Vincent Onovo egész héten bizonyíthat a szakmai stábnak. A futballista legutóbb a HJK Helsinkiben szerepelt, ahol 24 bajnokin négy gólt szerzett a 2017-es szezonban, és bajnoki címet ünnepelhetett csapatával. Sőt, a Finn Kupa legutóbbi kiírásában is élen végzett az együttessel. Az idei szezonban az EL selejtezőjében is pályára léphetett négy találkozón.

Onovo korábban a szintén finn Inter Turku labdarúgója volt, ott két kupaezüstig jutott. A fiatal játékos a Transfermarkt szerint jelenleg szabadon igazolható.