Sallai Roland kapcsán egy olasz lap szellőztette meg, hogy a Palermóban kölcsönben futballozó magyar válogatott támadó távozik klubjától, és hogy egy komoly kérője is van külföldről. A cikk szerint az is kizárható, hogy Sallai visszatérjen az NB I-be.

 

A csakfoci.hu a játékos képviselőjét, a görög Makis Zapatinast kereste meg, aki röviden beszélt a fiatal futballista lehetséges klubváltásáról.

Szavaiból kiderült, hogy Sallai aligha tér vissza klubjához, a Puskás Akadémiához, mindenképpen külföldön folytatná pályafutását, de nem valószínű, hogy a Serie B-be süllyedt szicíliai csapatnál.

Több klubbal is zajlanak a tárgyalások Roland sorsáról. Június 30-ig a Palermóhoz köti a kölcsönszerződése, utána tud majd váltani. Még tartanak az egyeztetések. A célunk az, hogy Roland továbbra is külföldön folytassa pályafutását. Ehhez persze még a játékos klubjával, a Puskás Akadémiával is egyeztetnünk kell, de egyelőre korai lenne konkrétumokról, akár klubokról, akár országokról beszélni. Olaszországban nagyon elégedettek voltak vele, komoly potenciál van a játékában, nagy tehetségnek tartják, ráadásul gólt is szerzett a Serie A-ban, ami rengeteg pozitív kritikával járt – nyilatkozta honlapunknak a FIFA-licences játékosügynök.