A forduló válogatottja:

Sebők (Gyirmót) – Kulcsár (Paks), Gévay (Paks), Vinícius (Videoton) – Szivacski (Vasas), Haraszti (Paks), Ramos (MTK), Moutari (FTC) – Varga (FTC), Böde (FTC), Zsótér (Honvéd)

Sebők Zsolt (Gyirmót)

Az előző héten nagyot hibázott, most azonban a mezőny legjobbja volt.  Csapata nagyrészt neki köszönheti, hogy egy pontot szerzett a Mezőkövesd ellen.

Kulcsár Dávid (Paks)

Kiválóan oldotta meg a védekező feladatát.  A 75. percben az ő góljával szerzett másodszor is vezetést a Paks.

Gévay Zsolt (Paks)

Igazi vezére volt a védelemnek. Kilenc labdát szerzett vissza és csaknem 90 százalékos hatékonysággal passzolt.

Paulo Vinícius (Videoton)

Hátul hozta a tőle szokásos megbízható védőmunkát, ráadásul az ő fejesével szerzett vezetést a Vidi.

Szivacski Donát (Vasas)

Rengeteget futott és dolgozott a jobb szélen. Végig aktív volt, 85 százalékos pontossággal passzolt.

Haraszti Zsolt (Paks)

Igazi vezére volt csapatának Debrecenben. Ő szerzett vezetést a paksiaknak, majd a második félidőben a lövése utáni kipattanót értékesítette Kulcsár.

Myke Bouard Ramos (MTK)

Az MTK legaktívabb tagja volt, ő szerezte csapata 3 pontot érő találatát.

Moutari Amadou (FTC)

14 másodperc után betalált Király Gábor kapujába, ami minden idők leggyorsabb Fradi-gólja volt.  Ezt követően is nagy kedvvel futballozott, ötször lőtt kapura.

Varga Roland (FTC)

Hosszú sérülése után most játszott újra a csapatba. Visszatérése kiválóan sikerült, hiszen az első percben gólpasszt adott, majd kiharcolt egy büntetőt.

Böde Dániel (FTC)

Két védővel a nyakán szerezte 100. Fradi gólját.  Nagyon agilis volt a 90 perc során és 90 százalékos pontossággal játszotta meg a labdákat.

Zsótér Donát (Honvéd)

Sokáig úgy tűnt, hogy az ő bombagóljával nyernek a kispestiek az Újpest ellen, a hajrában azonban a lilák megmentettek egy pontot.

A hét cseréje:

Bartha László (Paks)

Ennél jobban nem szállhatott volna be: egy jobbról érkező szöglet után öt méterről sarokkal a kapuba helyezett, amivel végleg lezárta a meccset.

A hét edzője:

Tamási Zsolt (MTK)

Nyerő taktikát dolgozott ki az előzetesen esélyesebb Vasas ellen. A pontrúgásaik végig veszélyesek voltak, egy ilyen után szerezték meg a rendkívül fontos győztes találatot.