A nyári átigazolási hajrához közeledve újabb labdarúgóval erősítheti meg keretét az NB I-ben 4. forduló elteltével csak a 7. helyen álló Újpest.

A csakfoci.hu információi szerint jó esély mutatkozik arra, hogy Jonathan Heris szerződést bonthat a Puskás Akadémia csapatával, így a 28 éves védő szabadon igazolhatóvá válik.

Értesüléseink szerint a rutinos játékos az NB I-ben belül folytathatja pályafutását, és visszatér korábbi sikereinek helyszínére, az Újpesthez, ahol 2014 és 2017 között már szerepelt karrierje során.

A rutinos, brüsszeli születésű védő az NB I-ben összesen 124 meccsen 6 gólt szerzett, de az idei szezont figyelembe véve jelzésértékű, hogy eddig nem nevezte őt bajnokira a Puskás Akadémia.

Heris pályafutását hazájában, Belgiumban kezdte: 2009-ben az FC Brüssel U19-es együttesétől került fel a felnőttekhez, ahonnan a White Star-hoz vezetett az útja. 2013-ban az AFC Tubize igazolta le, egy évvel később, 2014 telén az Újpest szerződtette, ahol az újpestiek meghatározó embere volt – 81 tétmérkőzésen lépett pályára és 6 gólt szerzett, 2017 nyarán a felcsúti Puskás Akadémiához került.

Az Újpest hozhatja haza a korábbi válogatott csatárt