Érdekes történetről számolt be a horvát sportske.jutarnji.hr. A honlap szerint a Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila igen keményen megbüntette horvát játékosát, Antonio Perosevicet az együttes marbellai edzőtáborában.

A futballista bűne az volt, hogy az egyik edzést követően korábbi csapattársaival – a velük egy helyen edzőtáborozó Eszék játékosaival – együtt nézte a Horvátország-Franciaország kézilabda Eb-mérkőzést. A horvátok úgy tudják, a felcsúti klub szabályzata alapján a labdarúgónak minden egyes programjához engedélyt kell kérnie az edzőtáborban, ahhoz is, amit szabadidejében tesz. Mivel ezt a szabályt Perosevic megszegte, és nem kért engedélyt, így Pintér Attila keményen megbüntette őt.

A lap információi szerint a játékosnak 4000 eurójába (több mint 1,2 millió forintjába) kerülhetett a meccsnézés. A horvátok ráadásul ki is kaptak, így nem jutottak az elődöntőbe, végül ötödikek lettek.

Érdekesség, hogy nemrégiben egy másik NB I-es játékos, Busai Attila is hasonló okok miatt kapott kemény büntetést. Amint azt a csakfoci.hu akkor megírta, a Diósgyőr labdarúgója azért bűnhődött, mert saját csapata meccse helyett a Ferencvároséra ment. Kétszer is hibázott, így duplájára nőtt a büntetése.