A Puskás Akadémia FC vezetősége a Kisvárda elleni vereséget követően felmentette vezetőedzői pozíciójából Radoki Jánost – írja a pfla.hu.

A magyar származású vezetőedző német első- és másodosztályú csapatoknál töltötte játékos-pályafutását, majd Németországban kezdett edzősködni, utánpótlás- és alsóbb osztályú csapatok vezetése után a másodosztályú Fürth élén is eltöltött 27 mérkőzést. A Puskás Akadémiánál januárban a leköszönő Benczés Miklóst váltotta, és első mérkőzésén 3-0-s győzelemmel szakította meg a Vidi veretlenségét a MOL Aréna Sóstóban, a következő 8 mérkőzésen viszont csupán 6 pontot gyűjtött, és a Magyar Kupától is búcsúzott az NB II-es Soroksár ellen.

Radoki helyzete már a múlt heti Haladás ellen elveszített mérkőzés után is megrendülni látszott, akkor megbüntette csapatát a rossz teljesítményért, ám így sem tudta elkerülni a Kisvárda elleni 4-0-s vereséget.

A Puskás Akadémia hivatalos oldala azt is elárulta, hogy az utolsó 6 fordulóban a csapatot ismét Komjáti András klubigazgató vezeti majd.