A szombati Puskás Akadémia-ZTE találkozó 14. percében azonnali pirossal az öltözőbe küldte az Ikoba lefordulását szabálytalanul megállítani igyekvő Hadzsievet Iványi Zoltán játékvezető. A felcsútiak tehát végig emberhátrányban játszottak, majd 0-1-es vereséget szenvedtek el.

Hadzhiev kiállítása a Puskás Akadémia-ZTE mérkőzésen

Hadzsiev piros lapja

A Puskás Akadémia emberhátrányba került: a hazaiak bolgár védője, Kamen Hadzsiev utolsó emberként tarolt. Jogosan kapta a piros lapot?

Közzétette: M4Sport – 2019. december 14., szombat

A találkozó lefújása után a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt kiemelte, bosszúsággal tölti el, hogy egy ilyen szerelésért kellett bűnhődnie a csapatának.

– Csalódott vagyok az eredmény miatt, és azon dolgok miatt, amik eldöntötték a mérkőzést. – kezdte a szakember. – Sajnos feltartottam az újságírókat, mert tízszer visszanéztem a piros lapot, de őszintén szólva én ott még sárgát se láttam, nemhogy kiállítást. Azt bánom, hogy nem a játékosok voltak a főszerepben, és ez kárára ment a mérkőzésnek. Remélem, hogy a klub lépéseket fog tenni ez ügyben. Nem szoktam panaszkodni, de azt nem tudom elfogadni, hogy a meccs nem a játékosokról szól. Tévedhet a bíró, meg lehet így dönteni, de így több mint 70 percen keresztül emberhátrányban kellett játszanunk.

Hornyák azt is hozzátette, hogy a csapatát a vereség ellenére is dicséret illeti, hiszen a kiállítás után is győzni akarásról tettek tanúbizonyságot.