A Puskás Akadémia bolgár válogatott középhátvédje, Kamen Hadzsiev a csütörtöki Ludogorec-Ferencváros EL-csoportmeccset megelőzően interjút adott hazája egyik lapjának.

Úgy gondolom, a Ferencváros gyengébb, mint a nyáron volt. A hétvégi meccsen ellentétes félidőket játszottunk. Az első félidőben ők voltak jobbak, a másodikban mi. A két rúgott góljuk a hibáinkból születettek. A második játékrészben felébredtünk, és szerintem nagyon jó meccset játszottunk – kezdte a Hadzsiev a topsport.bg-nek, aki kérdésre válaszolva elmondta, kit tart a legjobb Fradi-játékosnak – Védőként Miha Blazic lenyűgöz engem, a középhátvédjük tetszik a legjobban. Nagyon jó játékos, tökéletesen bánik a labdával, tudja mikor kell döntést hozni. Isael szintén jó. Tipikus brazil irányító.

A 28 éves légiós a csütörtöki EL-meccsel kapcsolatos várakozásait ismertette.

Szerintem a Ludogorec fog végül győzni, mert Jobb csapat.

A magyar nyelvet nem nagyon értem, de azt látom, hogy ez a mérkőzés nagyon fontos számukra. Még nem estek ki a csoportból, és most megpróbálják a legjobbjukat nyújtva kiejteni a Ludogorecet. A szurkolók is a csapat mellett állnak. A Ferencvárosnak nagyon nagy szurkolói vannak. Jó meccs lesz, és szerintem Razgradban fergeteges lesz az atmoszféra.

Néhány nappal ezelőtt a bolgár aranylabdás legenda, Hriszto Sztoicskov Felcsúton járt, ahol találkozott a klubigazgatóval, és honfitársával.

Találkoztunk Felcsúton, és azt mondta, hogy a stadionunk és az edzőpályánk is nagyon szép. Jókívánságokat mondott nekem, érezzem jól magam, és fejlődjek tovább.

Végezetül a március 26-i Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőről is szót ejtett.

A magyarok egyszerű mérkőzésre számítanak. Azt hiszik, hogy tovább fognak jutni, mert Bulgária nem egy erős ellenfél. Már a Izland-Románia továbbjutójára gondolnak. Remélem, ez egy rossz vicc tőlük. Ha a stadionunk (Vasil Levski Nemzeti Stadion – a szerk.) tele lesz, bárkit legyőzhetünk – fogalmazott Hadzsiev, aki szerint a bolgár bajnokság izgalmasabb az előző évekhez képest, mivel három csapat is harcol a bajnoki címért.