Hivatalos oldalán jelentette be az NB I kilencedik helyén álló Puskás Akadémia, hogy június 30-ig szóló szerződést írt alá az amerikai születésű, háromszoros panamai válogatott Antonio Taylor.

A Long Beach-i születésű, 29 éves gólfelelős eddigi pályafutása során szerepelt többek között a New York City FC és a New England Revolution színeiben; Európában játszott az Estorilban, az Omonia Nicosiában, valamint a Pacos Ferreirában is – írja a pfla.hu.

Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly és jól menedzselt klubhoz igazolhattam, mint a Puskás Akadémia. Az első naptól kezdve remekül érzem magam, és nagyon örülök, hogy megfeleltem a próbajátékon, s segíthetek a csapatnak céljai elérésében.

Csatárként nem lehet más dolgom, mint hogy gólokat lőjek és gólpasszokat adjak, és ezzel járuljak hozzá a győzelmekhez. Egyelőre csak arra koncentrálok, hogy ez megtörténhessen, de ha szerződésem lejárta után számítanak rám, szívesen maradok, Magyarország csodálatos hely – nyilatkozta a klubhonlapnak az új csatár.