A forduló válogatottja:

Danijel Petkovics (MTK)

Pár nappal az örökrangadó előtt szerződtették a montenegrói kapust, de úgy védett a Fradi ellen, mintha ez már a sokadik tétmérkőzése lenne az NB I-ben. Magabiztosságot árasztott a kapuból, több bravúrt is bemutatott, a legnagyobbat a 60. percben Böde közeli bombájánál.

Vági András (Mezőkövesd)

Rengeteget zakatolt a szélen, sok hazai támadás tőle indult, ráadásul a cselei is bejöttek.  Az első gól előtt ő ívelt középre.

Poór Patrik (MTK)

Jobbhátvédként kezdett, aztán Vukmir kiállítása után behúzódott középre. Mindkét pozícióban hiba nélkül játszott.

Jancsó András (Gyirmót)

A mindössze 20 éves védő igazi vezére volt a gyirmótiak hátsó alakzatának. Csaknem 95 százalékos pontossággal passzolt és 12 labdát szerzett a 90 perc során.

Stopira (Videoton)

Kiváló meccset játszott a Haladás ellen. Ő szerzett vezetést a Vidinek, de a védekező feladatát is remekül ellátta. Mutatói közül kiemelkedik, hogy 90 százalékos pontossággal passzolt.

Juhász Roland (Videoton)

Ebben a bajnokságban már megszokhattuk, hogy új szerepkörben játszik. Ezúttal is kiváló teljesítményt nyújtott, 85 százalékos pontossággal passzolt, és a párharcok 75 százalékát megnyerte.

Gera Dániel (MTK)

Az MTK egyik legjobbja volt a Fradi ellen. Sokat mozgott, jól indult be, egy ilyen szituációt követően klasszis gólt szerzett.

Géresi Krisztián (Videoton)

Nagy kedvvel futballozott, szinte minden támadásban benne volt.  Egy szép egyéni akció végén ő szerezte a forduló legszebb gólját.

Kulcsár Tamás (Vasas)

Ennél jobb debütálásról nem is álmodhatott volna.  Szemfülességének köszönhetően három pontot érő gólt fejelt, amivel a Vasas már öt pontos előnnyel áll a tabella élén.

Marek Strestík (Mezőkövesd)

Főleg a második félidőben játszott jól, rendre veszélyt jelentett a kapura, ő szerezte meg a kövesdiek vezető gólját.

Torghelle Sándor (MTK)

Szinte mindig jól megy neki a Ferencváros ellen. Adott egy gólpasszt, majd a 93. percben hidegvérrel értékesítette a 11-est, amivel megnyerték az örökrangadót.

A forduló edzője:

Pintér Attila (Mezőkövesd)

Enyhén szólva sem kezdtek jól a Honvéd ellen. Az újonc azonban nem tört össze, előbb egyenlített, majd remek kontráinak köszönhetően megnyerte a meccset.

A forduló cseréje:

Sós Bence (Mezőkövesd)

A 70. percben állt be és előbb kiállították róla Hidit, majd az általa elvégzett szabadrúgás után állította be Egerszegi a 3-1-es végeredményt.