Hivatalos oldalán jelentette be a Paksi FC, hogy a Ferencvárostól távozó kapus, Holczer Ádám a klub első nyári igazolása – a tapasztalt hálóőrrel három évre szóló szerződést kötöttek.

A centiméterek híján két méter magas labdarúgó profi pályafutása 2007-ben, a Ferencvárosnál kezdődött, és ezidáig összesen 132 első- és másodosztályú mérkőzés alkalmával bizonyította tehetségét. A fővárosi zöld-fehérekhez 2017 januárjában tért vissza, és a mögöttünk hagyott szezon végeztével bajnoki aranyat ünnepelhetett – írja a paksifc.hu.

„Megmondom őszintén, izgatott vagyok, hisz’ hosszú évek után elkerültem nevelőegyesületemtől. Szeretnék hétről hétre úgy készülni, hogy én védem a paksi kaput, ez a motivációm. Nagyon várom az előttem álló feladatokat, és szeretném, ha sikeresek lennénk” – nyilatkozta a kontraktus aláírását követően Holczer.

Az új kapus érkezéséről Haraszti Zsolt ügyvezetőt is kérdezte a klub hivatalos oldala.

„Mindenképpen terveztünk keretünkbe még egy kapust igazolni. Holczer Ádám személyében egy jó hálóőr érkezett hozzánk, és bízunk benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeinket” – mondta Haraszti.