Honlapunkon is beszámoltunk arról a hétvége folyamán, hogy nagyban hozzájárult a Paks Puskás Akadémia elleni vereségéhez, hogy Pintér Csaba játékvezető három perc leforgása alatt két tolnai játékost is kiállított Könyves Norbert és Böde Dániel személyében – a spori mindkét játékosnak reklamálás miatt adta a két-két sárga lapot.

Böde kiállítása kapcsán azt is megmutattuk, hogy a paksi csapatkapitány alig ért hozzá a Vidit is megjárt Szolnoki Rolandhoz, a védő azonban látványosan feldobta magát, mire az eset alatt másfele fegyelmező Pintér bíró sárga lapot adott Bödének.

Az említett esetek, plusz a többi NB I-es és NB II-es mérkőzés kapcsán kedd délután a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága megtartotta szokásos ülését és az alábbi határozatokat hozta.

  • Könyves Norbert (Paks) 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
  • Böde Dániel (Paks) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szól eltiltás
  • Tóth László szakmai igazgató (Mezőkövesd) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
  • A FEB tárgyalás megtartása után Hornyák Marcell (Nyíregyháza) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását 2 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

Könyves és Böde kiállítása a Puskás Akadémia ellen

Csapatkapitányát és csatárát veszítette a Paks‼️☝🏻Nem elég, hogy tíz perc után egygólos hátrányba került a csapat a Puskás Akadémia ellen, alig három perc leforgása alatt Könyves Norbertet és Böde Dánielt is kiállította a játékvezető, így 9 emberrel folytatja a mérkőzést a hazai együttes…😮⚽️❎Részletek: http://bit.ly/2w4nNc1

Közzétette: M4Sport – 2020. február 8., szombat