Mint ismert, a Paksi FC 1-1-es döntetlent játszott a Honvéd otthonában az NB I 19. fordulójában. A lefújás után vendégek vezetőedzője, Bognár György sajátos stílusban értékelte a látottakat.

– Két pontot elhullajtottunk. Az utolsó félórára szerettem volna támadószekcióba azokat a játékosokat berakni, akikkel eredményesek tudtunk volna lenni. De ezt a kiállítás keresztül húzta, és ezután már az eredmény megtartására törekedtünk az utolsó 25-30 percben. Nem vagyok elégedetlen. Azt gondolom, a döntetlen a Honvéd ellen jó eredmény. Más futballt kellett ma játszanunk, mint amit szoktunk. Egy kicsit hátrébb jöttünk egy lépést, és zártabban védekeztünk. Az eredménnyel elégedett vagyok, a mérkőzés alakulása nem tetszett – kezdte Bognár György az M4 Sport kamerái előtt, majd Papp Kristóf kiállítását vitatta.

– Az első sárga lap nevetséges volt, a második is furcsa körülmények között született. Nem volt indokolt. Azt mondják, a VAR megöli a futballt, szerintem halott volt anélkül is.

Riporteri kérdésre a szezonbeli harmadik sárga lapjára is kitért.

– Minden mérkőzés feszült, főleg ha az ember igazságtalanságot érez.

Ez nem tudatos a játékvezetők részéről, nem csalnak, egyszerűen ennyi van bennük. Ha két-három olyan szituáció nem lenne, akkor jelentéktelen is lenne az egész, de így az ember úgy ítéli meg, hogy ellenük van, így már az indulatok elszabadulnak egy kicsit.

– Összességében hagyni kellene minket békén, nem kell a negyedik bíró, aki provokál, idegesít minket. Odajön teljesen feleslegesen. A másik oldalon lenne többre mennénk mindannyian. Egyébként, ha kiabál az ember, utána megnyugszik. Békén kellene hagyni minket, nem kell ez a provokáció a negyedik bíró részéről.