Mint ismert, a Paksi FC 2-1-re legyőzte hazai pályán a Diósgyőrt vasárnap, az NB I 17. fordulójában. A lefújást követően a tőle megszokott őszinteséggel értékelt a tolnaiak vezetőedzője, Bognár György, aki komoly kritikát fogalmazott meg csapata felé.

– Nagyon sok gól bennünk maradt, ilyen rossz futballmeccset nagyon ritkán látok. Komolyan mondom, ha ezt még egyszer meg kell néznem – ha csak az összefoglalót is –, hasba szúrom magam – kezdte az M4 Sportnak adott szókimondó interjúját Bognár. – Hihetetlen rossz teljesítmények voltak technikailag. Taktikailag nagyjából a helyén volt, de nem tudtuk tartalommal megtölteni. Nagyon rossz meccs volt, színvonaltalan. Van hová javulnunk a következő hétre. Nem tudom, miért lehetett ez, mert elég gördülékenyen ment a játék az edzőmeccseken, eljutottunk odáig, hogy ez működjön. Ma nagyon görcsösek voltunk, nem volt ritmusunk, nem tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, nem tudtunk labdát szerezni az ellenfél térfelén. Próbáltuk ezeket a szünetben orvosolni, de így sem működött. Örülök, hogy a meccset megnyertük és emiatt gratulálok is a srácoknak, de a játék minősége borzasztó volt.

A Paksi FC vezetőedzője aztán kitért a Diósgyőrre is, amely ezúttal többet támadott, mint a Ferencváros elleni bravúrgyőzelem alkalmával.

– Nyilvánvaló, hogy ez a játék közelít ahhoz, amit játszani szeretnének. Nem a Fradi ellen játszanak minden héten, hogy be kelljen állniuk bunkerbe, ez teljesen normális, jól gondolják így – tette hozzá Bognár György.