Az őszi szezonban a Paksi FC alapembere volt Papp Kristóf, aki tizennégy mérkőzésen lépett pályára abban az időszakban, ám a januári edzőtáborban makacs térdsérülést szenvedett, így idén még nem láthatták őt játszani a szurkolók. A 26 éves középpályás a klubhonlapon beszélt a jelenlegi állapotáról és arra is válaszolt, mi lenne szerinte az ideális megoldás a felfüggesztett szezon befejezését illetően.

– Az sajnos kijelenthető, hogy ez eddig nem az én tavaszom, de annak mindenképpen örülök, hogy odáig már eljutottam, hogy ismét kerettag lettem. Aztán jött a felfüggesztés, pont, amikor már a csapat segítségre is lehettem volna, így az idén még nem léphettem pályára. Nagyon rossz, ami most a világban történik, de próbálom a jó oldalát nézni, így több idő jut a térdemnek, hogy teljesen rendbe jöjjön. Bár az elmúlt hetekben már semmit sem éreztem, de ezzel a kihagyással még biztonságosabb lehet a visszatérésem, ha majd újraindul a szezon. Nemrég, mikor még nem végezhettem teljes edzésmunkát, beszéltünk róla, hogy karrierem során még nem volt ennyi kihagyásom. A három hónapra most szépen lassan rátettünk még egyet, és még nem tudjuk, hol a vége… De az biztos, hogy előbb legyen egészség a világban, aztán jöhet a sport, a foci – mondta Papp Kristóf a paksifc.hu oldalon.

Honlapunkon korábban beszámoltunk arról, hogy 4 forgatókönyv jöhet szóba a felfüggesztett NB I befejezésével kapcsolatban, a középpályás kitért arra is, melyik lehetne szerinte a legjobb megoldás.

– Mi, játékosok is folyamatosan azzal foglalkozunk, agyalunk, hogy lenne a legjobb, de, ahogy már mondtam, az egészség és a biztonság a legfontosabb, aztán természetesen én is szeretnék játszani. Az lenne a legsportszerűbb, ha valamikor le tudnánk játszani a maradék párosításokat, és eszerint kell készülnünk – válaszolta Papp.

Így fejezhetik be a félbeszakadt NB I-es idényt – 4 forgatókönyv jöhet szóba