Mint arról beszámoltunk, kapussal erősített a Paks együttese. A legutóbb a Vasasban szerepelt Nagy Gergely a szerződés aláírását követően nyilatkozott honlapunknak.

Örülök, hogy itt vagyok Pakson. A Vasasnál három szép évet töltöttem, nagyon sokat kaptam a klubtól. A szezon után beszéltem a tulajdonossal, akinek elmondtam, hogy vannak ajánlataim az NB I-ből. Ő megértette, hogy az élvonalban akarok védeni, így korrektül váltunk el.

Nagyon sok jót hallottam a Paksról, kiváló közegbe kerültem, ahol komoly célokért lehet játszani. Azt szeretném, hogy a teljesítményemmel minél jobb helyezéshez segítsem a csapatot, jó lenne Európa Liga-indulást jelentő helyen végezni.

Nagy számára nem idegen a Paksi FC szakmai stábja sem.

A Csertói Aurél-Németh Zoltán kettőssel Győrben már dolgoztam együtt fiatal kapusként. 17 évesen sokszor edzettem a felnőttekkel, ami akkor nagy élmény volt számomra. Csernyánszki Norbert kapusedzőről is jó véleménnyel vagyok, egy motivált szakember, akivel remekül tudunk együtt dolgozni. A keret tagjai közül Lenzsér Bencével Győrben és az utánpótlás-válogatottban is játszottunk együtt, de a többi játékost is jól ismerem. Már leköltöztem Paksra, minden adott ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtsak – tette hozzá.