Remekül sikerültek legutóbbi, a Ferencváros otthonában lejátszott bajnoki mérkőzései Hahn Jánosnak, a Paksi FC csatárának. A támadó szombaton ismét a zöld-fehérek otthonába látogat csapatával, a már Fradi-specialitásnak számító Hahn ez alkalomból nyilatkozott a paksifc.hu-nak.

– Volt olyan találatom, ami döntetlent jelentett a Ferencváros ellen és olyan is, ami győzelmet – kezdte a fiatal játékos. – Ezek mind szép emlékek, szeretek ugyanis a Groupama Arénában sok néző előtt, jó hangulatban pályára lépni, engem kifejezetten feldob. Ilyenkor igazán futballistának érzem magam.

Hahn hozzátette, az élcsapatok ellen jobban megy a Paksnak.

– A Vidi és a Fradi ellen is nagyon szervezettek vagyunk, a kontráink pedig veszélyesek. Valamiért jobban megy a játék az élcsapatok ellen, nem véletlen, hogy a zöld-fehérektől az elmúlt két évben nem szenvedtünk vereséget idegenben.

“Nagyon motiváltan várom a szombati mérkőzést”

– Nekünk nincs veszítenivalónk, hiszen az ellenfél a mérkőzés esélyese, bravúrra lenne szükségünk ahhoz, hogy három ponttal távozzunk Budapestről.  Az idei Ferencváros a tavalyinál is erősebb, ezért is sajnálom, hogy korán kiesett az Európa Ligából. Gyors, lendületes játékosokkal rendelkeznek, a védelmük pedig rendkívül magabiztos, nem véletlen, hogy kevés gólt kapnak. Szeretem azonban a kihívásokat, nagyon motiváltan várom a szombati mérkőzést.  Szeretnék újra betalálni, de akkor sem leszek szomorú, ha valamelyik csapattársam góljával nyerünk – nyilatkozta a hétvégi bajnokiról Hahn János.

A Ferencváros – Paks találkozó szombaton 17 órakor kezdődik, a csakfoci.hu-n szokás szerint élőben közvetítjük a forduló összes meccsét.