Mint ismeretes, a várakozásoknak megfelelően nevelőklubjánál, a Paksi FC-nél folytatja pályafutását a Ferencvárostól hét év után távozó Böde Dániel. A 32 éves válogatott támadó visszatérését hétfőn jelentette be hivatalosan is a tolnai gárda, amely három éves szerződést kötött a “hazatérő” Bödével.

A csatár a paksifc.hu-nak nyilatkozott először visszatérését követően. A klubhonlapon megjelent interjúból idézünk az alábbiakban.

Mielőtt a jövőre térnénk, megkerülhetetlen a hét, fővárosban eltöltött esztendő…

Ez így van! A Ferencváros Magyarország top klubja, minden más csapat utána jön… Ugyanakkor biztos volt, hogy egyszer majd hazatérek, csak az nem, hogy pontosan mikor. Ez az idő most jött el.

Volt-e más csapat, aki érdeklődött irántad, miután szinte biztossá vált, hogy idén nyáron elhagyod a Fradit?

Voltak kérőim, de nem vagyok az nagy vándorló típus, valamint úgymond “komolyabb” ajánlatokat is kaptam, de engem nem ez motivál. Számomra tényleg csak a Paksi FC és az FTC létezik. Most már ebben a sorrendben.

Hogy látod, gondolod a közeli jövőt?

Bízom benne, hogy hasonló útra fogunk visszatérni a csapattal, mint ahol akkor voltunk, amikor eligazoltam. Már a régi társakkal is beszélgettem, és úgy gondolom, az Ő nevükben is mondhatom, mindenki rendkívül motivált lesz a következő szezonban.

TOVÁBB: A teljes interjú itt!