Romániából szerződtetnék a MOL Fehérvár portugál játékosát, Rúben Pintót állítja a prosport.ro a Digi Sport értesüléseire hivatkozva.

Úgy tudják, az Universității Craiova vezetőedzője, Laurențiu Reghecampf a vezetőség teljes bizalmát élvezi, ezért már a következő szezon erősítéseit tervezi. A csapatnál bíznak benne, hogy ebben a szezonban kiemelkedő eredményt érnek el, az együttes jelenleg a harmadik, négy pontra van a második FCSB-től (korábban Steaua) és hatra az éllovas Kolozsvártól, azaz még a bajnoki címre is van esélye – a felsőházi rájátszásból még öt meccs van hátra.

A románok azzal is számolnak, hogy a futballista szerződése a nyáron lejár, így ingyen szerezhetik meg őt, ám a Transfermarkt szerint 2023 nyaráig írt alá a két évvel ezelőtt szerződtetett játékos.

Pinto hosszú idő után tért vissza a Fehérvárba

Rúben Pinto ebben a szezonban mindössze négy NB I-es bajnokin játszott a fehérváriaknál. Ennek oka, hogy a futballista a tavaly nyári felkészülés során súlyos sérülést, Achilles-ín-szakadást szenvedett, így csak februárban tért vissza, majd egy kisebb kihagyás után két hete az MTK ellen becserélték, a mögöttünk hagyott fordulóban, Mezőkövesden pedig már kezdő volt.

Vukmir szerint rossz fizikai állapotban kapta meg a Diósgyőrt: “Az erőnléti probléma a legnagyobb probléma”