A sportsport.ba információi szerint a legutóbbi bosnyák élvonalban 2. helyen végző FK Sarajevo bosnyák válogatott támadója, Jasmin Mešanović félév után közös megegyezéssel távozik a csapattól.

A 29 éves támadó nem sokáig lesz klub nélkül, mivel Magyarországon egy meg nem nevezett együttesben folytatja pályafutását, amit a lapnak a játékoshoz közeli források is megerősítettek.

Mešanović – aki elsősorban támadóként játszik, de a pálya két szélén is bevethető – idén február végén nagy reményekkel igazolt a bosnyák csapathoz a szlovén Maribortól, azonban az előző idényben csak 12 meccsen két gólt és három gólpasszt jegyzett a bajnokságban.

Pályafutása során 339 tétmeccsen 86 gólt szerzett, az FK Sarajevo-t megelőzően a Maribor, a Zrinjski Mostar, az NK Osijek, a Celik Zenica és a Sloboda Tuzla csapatában is játszott. A bosnyák válogatottban 2011 decemberében, a Lengyelország elleni felkészülési mérkőzésen debütált, miután csereként 23 percet kapott az akkori bosnyák szövetségi kapitány, Safet Susic irányítása alatt.

Mešanović a Transfermarkt adatbázisa szerint a 600 ezer eurós piaci értékével az ötszörös bosnyák bajnok FK Sarajevo ötödik legértékesebb labdarúgója (volt).

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Három támadót igazolna a Diósgyőr, távozott a felcsúti légiós – hazai átigazolási hírek