Paks – ZTE, 14:30

Bognár György (Paks):Én elsősorban mindig a saját csapatommal foglalkozom, és a következő ellenfelünkkel. Alapjában nyilván van egy klubstratégia, ami nagyon fontos. Elméletem szerint viszont, ha a saját csapatunk rendben van, akkor az ellenfél csak másodlagos. A három pontot én szinte mindig természetesnek veszem, és ehhez szeretném hozzátenni még azt, hogy jól is játsszon a csapat. Természetesen lesznek olyan meccsek, mikor ez nem így lesz, de nekiindulni csak így lehet. (paksifc.hu)

Boér Gábor (ZTE):Válogatott szünet után vagyunk ismét, úgy gondolom a srácok kipihenhették magukat és dolgozhattunk a javításra szoruló területeken. Jó a hangulat a csapat háza táján és örülünk, hogy Norbi góllal tudott bemutatkozni a nemzeti együttesben. Ez mindenkire jó hatással van, nem csak rá. Ezt az önbizalmat kell továbbvinnünk és megtaláljuk a Paks gyengéit a győzelem érdekében. (ztefc.hu)

Honvéd – Fehérvár, 17:00

Bódog Tamás (Honvéd):Megérdemelt győzelmet arattunk Zalaegerszegen, amit lendületet és önbizalmat ad a csapatnak. De azzal is tisztában kell lenni, hogy erős ellenféllel találkozunk, rengeteg válogatottal állnak fel és más pénztárcával gazdálkodnak. A válogatott szünet alatti két hét munkával telt, sokat dolgoztunk és természetesen specifikusan készültünk már a Fehérvár ellen, illetve azokat a hiányosságokat, amik megvoltak, próbáltuk kiküszöbölni. Jó volt látni a Zalaegerszeggel szembeni hozzáállást, akaratot, szenzációs volt a csapat, remek mérkőzést játszottunk. Megvan a csapat karaktere, megvan az akarat, erre építhetünk a jövőben is, és bízom benne, hogy eredményesek leszünk. (honvedfc.hu)

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC):Tény, hogy a Honvéd nem kezdte jól a bajnokságot, ettől függetlenül a keretük kiváló játékosokból áll. A tabellán elfoglalt helyezésük nem tükrözi a csapat erejét. A szakmai stábbal kielemeztük a játékukat, ez alapján készültünk. Meg kell találnunk a gyenge pontjaikat, és kihasználni a lehetőségeinket, ugyanakkor vigyáznunk kell, hogy az erősségeiket ne tudják megmutatni, nem szabad hibákat elkövetnünk. Bízom benne, hogy a megfelelő felkészülésnek köszönhetően folytatni tudjuk jó szereplésünket a bajnokságban. Számunkra minden mérkőzésen a győzelem a cél, ez ezúttal sem lesz másként. (molfehervarfc.hu)