Május 23-án 15:55-kor újraindul az M4 Sport élő műsorfolyama. A közszolgálati sportcsatorna a Ferencváros–Debrecen labdarúgó derbi közvetítésével folytatja a márciusban kényszerpihenőre került élvonalbeli magyar bajnokságot – olvasható az MTVA sajtóközleményében.

– Minden mérkőzést élőben követhetnek a nézők a közmédia csatornáin és természetesen az m4sport.hu-n – kezdte Székely Dávid csatornaigazgató, aki elmondta, hogy a találkozók túlnyomó része az M4 Sporton lesz látható, azonban ha egyszerre két esemény kerülne egy időpontba, akkor a másodikat az m4sport.hu mellett a Duna Worldön közvetítik. – Az előírt biztonsági intézkedéseket a legszigorúbb módon betartva a Ferencváros–Debrecen összecsapással indul újra az élő műsorfolyam. A tervek szerint a hétközi fordulókat kedden és szerdán, a hétvégi mérkőzéseket pedig pénteken, szombaton és vasárnap rendezik, hogy minél kevesebb meccset kelljen hőségben lejátszani a csapatoknak.

Mint ismert, az OTP Bank Ligában a Ferencváros két korábban elmaradt bajnokiját – előbb a DVSC elleni hazai találkozót, majd az Újpest elleni idegenbeli meccset –  a Magyar Kupa elődöntőkkel azonos időszakban játsszák le, majd a bajnokság május 30-án indul újra a 26. fordulóval.