Pintér Csaba lesz a szombati Kisvárda-Ferencváros (stadionavató) bajnoki játékvezetője. Az 1977-es születésű spori jelölése azért érdekes, mert 5 hónappal ezelőtt vezetett utoljára mérkőzést az FTC-nek a bajnokságban, méghozzá egy bíró szempontból eléggé emlékezeteset.

Pintér a márciusi Ferencváros- Puskás Akadémia (3-1) mérkőzésen a mezőny legrosszabb teljesítményét nyújtotta, több meccset befolyásoló hibát is elkövetett. A találkozó után Pintér Attila akkori felcsúti vezetőedző a Fradi egyenlítő találata előtti szituációt kérte rajta számon, ugyanakkor a Puskás vezető gólját megelőzően Varga Roland is gyanús körülmények között maradt a földön, egy ízben Hegedűs lökte fel a 16-oson belül Bödét, míg Henty emlékezetes ámokfutásával szemben sem lépett fel kellő szigorral a bíró.

Az előző idény egyik legdurvább meccse óta Pintér egyszer sem vezethetett NB I-es mérkőzést az FTC-nek, Kisvárdán találkozik majd újra a pályán a zöldekkel.

Kassai Viktor ebben az idényben, négy forduló alatt negyedszer is meccset kapott az MLSZ-től, ő lesz majd a (kivételesen) pénteken megrendezésre kerülő Vidi-DVSC rangadó bírója. Andó-Szabó Sándor a Hungária körúton, Solymosi Péter pedig Szombathelyen fújja a sípot.

A csütörtökön az Európa Ligában közreműködő Farkas Ádám az NB I-ben ezúttal nem kap játékvezetői szerepet, alapvonali bíró lesz majd viszont vasárnap, a Mezőkövesd-Honvéd találkozón.

OTP Bank Liga, 4. forduló – bíróküldés

Augusztus 10., péntek

20:00: MOL Vidi FC – DVSC (Kassai Viktor)

Augusztus 11., szombat

19:30: Haladás – Puskás Akadémia (Solymosi Péter)

19:30: Kisvárda – Ferencváros (Pintér Csaba)

19:30: MTK – Diósgyőr (Andó-Szabó Sándor)

Augusztus 12., vasárnap

17:00: Mezőkövesd – Bp. Honvéd (Erdős József)

17:00: Paksi FC – Újpest FC (Berke Balázs)