Továbbra is sérüléssel bajlódik az MTK csapatkapitánya, Kanta József, akire a hétvégén rajtoló NB II-es bajnokság első fordulóiban biztosan nem számíthat Feczkó Tamás vezetőedző.

– Részleges oldalszalag-szakadásom van, ami 4-6 hetes kihagyást jelent alapesetben, amiből már lassan két hét eltelt. A héten kezdtem gyógytornázni, jövő héttől pedig láberősítés és rehabilitáció következik. Rengeteg munkába telik majd, hogy utolérjem a csapatot, de állok elébe, mert alig várom, hogy együtt készüljek velük – mondta Kanta az MTK Budapest hivatalos honlapjának.

Kanta arról is beszélt, hogy akármilyen erős is a másodosztály mezőnye, ennek az MTK-nak muszáj kiharcolnia a feljutást.

– Nagyon sok tényezőn múlhat, hogy ki ér oda a feljutó helyekre. Mindenki igyekezett erősíteni, és évről-évre előkerülnek meglepetéscsapatok is.

Ugyanakkor remélem, nem tűnök nagyképűnek, ha azt mondom, szerintem a mi keretünk picit erősebb a többi csapaténál, de nem fogják ingyen adni nekünk az első helyet, mindenért meg kell majd küzdenünk. Ha már ilyen helyzetbe sodortuk magunkat, kutya kötelességünk kijavítani a tavalyi, rosszul sikerült szereplést.