A szélsővédőként és középpályásként is bevethető Andrej Kadlec a szlovákiai Szered együttesétől érkezik az MTK-hoz. Az elmúlt időszakban olyan teljesítményt nyújtott, hogy bekerült az év csapatába Szlovákiában, így több helyi és külföldi megkeresése is volt, végül a magyar klub ajánlatát fogadta el.

Szlovákiai sajtóhírek szerint a helyi bajnokság listavezetője és címvédője, a Slovan Bratislava is szerződtette volna a bekket, aki azonban végül a budapesti kék-fehérekhez igazolt.

Kadlec az ősz során 16 mérkőzésen négy gólt szerzett és kiosztott két gólpasszt is. A futballista nem először áll légiósnak, hiszen ezt megelőzően megfordult a lengyel élvonalban, a Jagiellonia Bialystok csapatánál is, ahová a Spartak Trnavától szerződött. Utóbbi egyesülettel bajnoki címet is szerzett 2018-ban, a sikerhez gólokkal és gólpasszokkal járult hozzá, majd a nagyszombatiak együttesével európai kupamérkőzéseken is pályára lépett – írja az mtkbudapest.hu.

Kadlec novemberben a hónap egyik legnagyobb gólját szerezte a Fortuna Ligában:

Kadlec mellett egy magyar igazolást is bejelentett hétfőn az MTK Budapest: Szakály Dénes a Siófok együttesétől szerződött a Hungária körútra.

Újabb magyar igazolást jelentett be az MTK – hazai átigazolási hírek