MTK Budapest – Mezőkövesd 0-0

A mérkőzés összefoglalójáért kattints ide!

Michael Boris (MTK Budapest): – Nagyon nehéz volt a mai mérkőzés, hiszen a Mezőkövesd nagyon jól védekezik és remek taktikával is állt fel, nem véletlen, hogy ez volt a kilencedik mérkőzésük, amin nem kaptak ki. Próbáltunk előre játszani az első félidőben, de ez nem volt egyszerű, hiszen szervezetten védekezett az ellenfél, e mellett hátul figyelnünk kellett a kontráikra is. A félidőben próbáltunk váltani, hogy a második játékrészben több lehetőségünk legyen, de a 100%-os ziccerek ma mindkét oldalon elmaradtak. Küzdelmes mérkőzés volt, a Mezőkövesd egy érett csapat, örülhetünk a pontszerzésnek, de kicsit csalódottak is vagyunk, hogy nem sikerült mind a hármat megszereznünk, mert akkor még közelebb kerülhettünk volna a TOP3-hoz a tabellán.

Pintér Attila (Mezőkövesd):Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon fegyelmezetten és gyorsan futballozó MTK ellen. Ennek ellenére nekünk volt több lehetőségünk, rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre, az első félidőben is volt, amikor a gólvonalról mentettek a hazaiak.

Egy gond van, hogy ezt a játékot gólra játsszák, ami nem jött össze, mert a befejezéseknél nem voltunk elég pontosak, de nem szabad elfelejteni, hogy ez a csapat honnan indult és jelen pillanatban hol tart.

Összességében elégedett vagyok a csapat játékával, egyedül a végjátékunk volt nagyon gyenge ahhoz képest, hogy milyen sok lehetőségünk volt.

Fordulat: Pintér 3 hónap után elküldheti a saját igazolását