A 2020/21-es szezonban a MOL Fehérvár FC már az első körben búcsúzott az Európa Konferencia Ligától az örmény Ararat Jereván ellen. A Szabics Imre által irányított fehérvári együttes 29 megszerzett ponttal a 4. helyen telel az NB I-ben.

Csapata idei őszi teljesítményét Rus Adrián értékelte a klubhonlapon.

Úgy gondolom, több volt ebben az őszi szezonban, mint amennyit sikerült belőle kihoznunk. A korai nemzetközi kupabúcsút nagy csalódásként élte meg a csapat és sajnos a bajnokságban is voltak olyan meccseink, amelyeken nem sikerült azt a játékot produkálnunk, ami tőlünk elvárható lenne – kezdte a Rus Adrián a molfehervarfc.hu-nak – Év végére azonban sikerült rálépnünk a helyes útra, fontos győzelmeket szereztünk. A szurkolóinkat sajnálom, ők tényleg végig mellettünk álltak és többet érdemeltek volna tőlünk, azonban éppen miattuk is kettőzött erővel fogunk küzdeni tavasszal. Nagy köszönettel tartozom a szakmai stábnak, akik végig bíztak bennem és sikerült a csapat egyik fontos tagjává válnom.

A 25 éves bekk szerint tavasszal még inkább a csapat segítségére lehet, hiszen sérülése már a múlté.

Úgy gondolom, egyenletesen teljesítettem, bízom benne, hogy tavasszal még többet hozzá tudok majd tenni a csapat sikereihez. Novemberben volt egy kisebb sérülésem, ami miatt az utolsó meccseken nem léphettem pályára, a januári felkészülést viszont szeretném teljes intenzitással elkezdeni – zárta szavait a román válogatott védő.

Megint koronavírusos a Vidi alapembere – lemaradhat 2022 első nagy tornájáról is