Vasárnap Mezőkövesdre látogat a MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 28. fordulójában. A mérkőzést megelőzően a fehérváriak 23 éves játékosa, Funsho Bamgboye nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

– A mezőkövesdi mérkőzésen a legfontosabb számomra, hogy megszerezzük a három pontot és csapatként jól teljesítsünk, ehhez szeretnék én is jó játékkal hozzájárulni. Nehéz meccs lesz, ellenfelünk két győzelemmel a háta mögött érkezik, és a szezon eddigi két egymás elleni meccsén is tapasztaltuk, hogy kemény ellenfél a Mezőkövesd – mondta Funsho a soron következő bajnokiról.

A nigériai játékos ebben a szezonban 19 mérkőzésen egy gólt és egy gólpasszt ért el a Vidiben. Korábban nem mindig számított alapembernek, azonban az MTK ellen 90 perc jutott neki.

– Örülök, hogy az elmúlt két bajnokin kezdőként kaptam lehetőséget, ez természetesen jót tett az önbizalmamnak, bízom benne, hogy a szezon hátralevő részében is minél több lehetőséget kapok majd. Úgy érzem, napról napra fejlődik a csapat, ami már az eredményeken is látszik, így vasárnap sem szabad hibáznunk – zárta Funsho.

Pintér Attila: “Aki ismer, az tudja, hogy nekem vagy bent kell tartanom egy csapatot, vagy bajnokságot kell nyernem” – ezért áll kiesőhelyen az új klubja