Mint ismeretes, a MOL Fehérvár már a 10. percben vezetést szerzett a Standard Liege otthonában, de a második félidőben a hazaiak – többek között két büntetőnek is köszönhetően – megfordították a mérkőzést, és 3-1-s sikerükkel az Európa Liga csoportkörébe jutottak.

A Vidi két játékosa is értékelte a csütörtök este történteket. (Márton Gábor vezetőedző nyilatkozata itt olvasható!)

Loic Nego:Nagyon csalódott vagyok a vereség miatt. Amit a második félidőben műveltünk, az katasztrofális volt. Óriási hibákat követtünk el. Pedig az első játékrész szinte tökéletesen sikerült. Ott akár el is dönthettük volna a mérkőzést, de nem tettük meg (dhnet.be)

Hangya Szilveszter:Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben domináltuk a játékot, több lehetőséget is kidolgoztunk, az egyiket pedig gólra váltottuk. Többször is jó ütemben vezethettük az ellenfélre a labdát, hogyha egy kicsit nyugodtabban játszunk, akkor több helyzetet is kialakíthattunk volna. A második félidő szöges ellentéte volt az elsőnek, nem nagyon találtuk a labdát, kissé kapkodó lett a játékunk. Az első bekapott gól után nem tudtuk újra felszívni magunkat és a tizenegyesek után sem sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe. Összességében azt gondolom, hogy szép eredményt értünk el azzal, hogy idáig eljutottunk az EL-selejtezők során. Az ember bánatos ilyenkor, mert nem sikerült bejutnunk a csoportkörbe, de biztos vagyok benne, hogy jövőre ismét előttünk lesz a lehetőség, hogy főtáblára jussunk valamelyik európai kupasorozatban (molfehervarfc.hu)

Hihetetlen végjáték a Milan EL-meccsén: 122. perces gól, 24 büntető és kapusdráma – videó, eredmények