– Nagyon fontos meccs előtt állunk, egy komoly ellenféllel találkozunk. A BATE nagyobb tapasztalattal bír az európai porondon mint mi. Szeptemberben 2-0-ra nyertek ellenünk Budapesten, azóta azonban szereztünk 6 pontot és jelenleg a csoport második helyén állunk.

Motiváltak vagyunk, a játékosokon látom, hogy várják már a meccset. Elmondtam többször, most is megerősítem, a csapatom igazi harcosokból áll, akik küzdeni fognak a jó eredményért, a klub sikeréért és a magyar futball sikeréért.

– Fejben és taktikailag is tökéletesnek kell lennünk a meccsen, csak úgy érhetünk el eredményt – idézi a molvidi.hu Marko Nikolics-ot. 

– Minden mérkőzés fontos számomra, a hétvégi bajnoki is az volt, amit az én gólommal nyertünk meg és a csütörtöki is az lesz, most természetesen az a legfontosabb. Komolyan készültünk a BATE ellen, hiszen egy remek együttesről van szó, akik nagy tapasztalattal bírnak az EL-ben, de úgy érzem, készen állunk az összecsapásra. Nyilván van nyomás a csapaton, de ez így is van rendjén. Ha megvalósítjuk az edzőnk által kért dolgokat a pályán, el tudjuk érni a céljainkat, ahogy ezt már eddig is többször bizonyítottuk.

Minden körülményre fel vagyunk készülve, a foci része, hogy egyszer melegben, egyszer hidegben játszunk. Persze nem minden nap kell mínusz 10 fok körüli hőmérsékletben fociznunk, de nem lesz gond ezzel

– fogalmazott Loic Nego.

A csoport állása négy forduló után:

1. Chelsea 12 pont
2. Vidi 6
3. PAOK 3
4. BATE 3

A másik mérkőzésen a Chelsea a PAOK-ot fogadja.

Az utolsó forduló párosításai (december 13.):

PAOK – BATE
Vidi – Chelsea