Lengyelországban jelent meg a hír, amely szerint egy fiatal lengyel védő, Adrian Gryszkiewicz a MOL Fehérvár FC kiszemeltje. A meczyki.pl úgy tudja, hogy a Vidi vezető játékosmegfigyelőjét küldte el miatta a Górnik Zabrze (többek között a lengyel származású német világbajnok, Lukas Podolski is itt futballozik) és a Legia Varsó vasárnapi rangadójára, ahol a hazaiak – a soraikban Gryszkiewiczcel – 3-2-s győzelmet arattak az idényben egyelőre bukdácsoló helyi sztárcsapat ellen – egy 96. percben szerzett góllal.

A ballábas belső védőként szereplő 21 éves bekk a cikk szerint jó teljesítményt nyújtott a mérkőzésen és a gólszerzéstől sem állt messze. A lap információi szerint nem kizárt, hogy a lengyel utánpótlás-válogatott futballista a télen az NB I-es csapathoz igazol.

A 185 centiméter magas Gryszkiewicz 2017 óta tartozik a Górnik Zabrze kötelékébe, összesen 71 mérkőzése van már az Ekstraklasában, de Európa Liga-selejtezőkön is pályára léphetett már. Szerződése lejár az idény végén, így a jelenlegi állás szerint klubja a télen láthatna utoljára pénzt érte, ha eladná a Vidinek.

Tilos passzolni Kisteleki Istvánnal: “Még egyszer nem zárnánk ki a Ferencvárost” – a volt MLSZ-elnök Csányiról, az NB I-ről és a legnagyobb csalódásáról