A MOL Fehérvár FC ukrán szélsője, Ivan Petrjak abban bízik, hogy egy jó felkészülés után sikeres tavasz vár majd a csapatra.

– Összességében csalódásként éltem meg az elmúlt fél évet, többször is előfordult, hogy nem játszottunk olyan jól egy-egy meccsen, mint amire képesek lennénk – kezdte Petrjak a klubhonlapnak adott nyilatkozatát. – Aztán volt egy olyan időszak, amikor sérülések és betegségek nehezítették a csapat életét, viszont ami pozitívum, hogy a szezon végére sikerült túllendülnünk a hullámvölgyön és fontos győzelmekkel felkapaszkodtunk az élmezőnyhöz. A saját teljesítményemet sosem szeretem külön értékelni, a futball csapatjáték, így csak a csapat teljesítményét van értelme értékelni.

A szélső hozzátette, nagyon fontos, hogy most a rövid téli szünet alatt mindenki pihenje ki magát és töltődjön fel a családja körében energiával, hiszen január elején elkezdődik a téli felkészülés és alig több, mint egy hónap múlva már ismét tétmeccs vár a Vidire.

– Érzem magunkban azt, hogy képesek lehetünk egy nagyon jó tavaszi szezont produkálni. Minden csapat életében lesznek hullámvölgyek, remélhetőleg mi a nehezén már túl vagyunk, a tavaszunk pedig inkább a sikereinkről, semmint a kudarcainkról szól majd – mondta bizakodva Petrjak.

A Vidi kiszemeltjéről nyilatkoztak hazájában: “Nem tudom, marad-e a szurkolói balhé után” – reagált az érintett is