Mint honlapunkon is beszámoltunk róla, a MOL Vidi FC a ráadásban szerzett góllal 2-1-re legyőzte a Budapest Honvédot a Magyar Kupa döntőjében.

“Sikeres szezonunk végén megérdemelten nyertük meg a Magyar Kupát – értékelt a lefújás után Marko Nikolic, a Vidi mestere. –  Jó lezárása volt ez az idénynek, a játékosok dicséretet érdemelnek a teljesítményükért. A Honvéd az első félidőben jobb volt, míg nálunk néhányan csak sétálgattak a pályán. A második félidőben az jelentette a fordulatot, hogy felpörögtünk, és ez most elég volt a győzelemhez. Törvényszerű volt, hogy az elmúlt néhány, tét nélküli meccs után nem tudunk teljesen felpörögni, de a szünetben mondtam a fiúknak, hogy hiszek bennük, ők pedig meghálálták ezt. Majdnem 60 meccset játszottunk idén, ez szerintem magyar rekord.”

A vezetőedző újságírói kérdésre reagált arra is, hogy a második félidőben, 1-0-s Honvéd-vezetésnél elküldték a kispadról.

“Lehet, hogy a meg nem adott gólunk után kicsit agresszívan raktam le a labdát, de semmi csúnyát nem mondtam a bírónak – mondta a szerb szakvezető. – Ezt követően a negyedik játékvezető küldött el a kispadtól. Így, hogy nyertünk, nem foglalkozok ezzel.”

MK-döntő: Iványi érvénytelenítettea Vidi gólját, majd Nikolicsot elküldte a kispadtól – videó