Holnap a Balmazújváros a Videotont fogadja az NB I-ben, de azt nézve, hogy a sereghajtó rendre megszorongatja ellenfeleit, nem számíthat könnyű összecsapásra Marko Nikolic együttese. Többek között erről is beszélt a fehéváriak alapembere, Asmir Suljic a vidi.hu-n.

“A legjobbunkat kell nyújtanunk a siker érdekében”

“Szombaton az első látogat az utolsó otthonába, ugyanakkor hatalmas hiba lenne a helyezések alapján azt gondolnunk, hogy könnyű találkozó vár ránk. Az első fordulóban már játszottunk hazai környezetben a Balmazújvárossal, így a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy mennyire masszív csapatról is van szó. Legutóbb pedig a Ferencváros dolgát is igen komolyan megnehezítették, félóra játék után már 2-0-ra vezettek. Igaz, hogy végül nyerni tudott a Fradi, de nagyon meg kellett küzdeniük a 3 pontért. Úgy gondolom, ránk is hasonlóan nehéz meccs vár, nekünk is a legjobbunkat kell nyújtanunk a siker érdekében.”

“Leginkább a fejekben kell rendet tennünk”

“Az, hogy Horváth Ferenc jó néhány játékost ismer a Vidiből, összességében nem hiszem, hogy nagy előnyt jelentene a Balmazújváros számára, ahogy nekünk sem előny az, hogy ismerjük Horváth Ferencet. Az utóbbi időben sajnos többször is előfordult akár egy meccsen belül is, hogy megmutattuk mindkét arcunkat. Elég, ha csak a DVTK elleni legutóbbi bajnokinkra gondolunk, amikor az első félidőben gyengén futballoztunk, majd a második játékrészben már sikerült úgy játszanunk, ahogy az a Viditől elvárható. Bízom benne, hogy most már nem lesznek gyengébb periódusaink egy-egy mérkőzés során. Ehhez szerintem leginkább a fejekben kell rendet tennünk, hiszen csapatként is, és az egyéni képességeket figyelembe véve is mi vagyunk a legjobbak. Mindenképp bizakodó vagyok, hiszen nagyon jó munkát végeztünk a héten.”