22 évesen mutatkoztál be az NB I-ben. Olaszország és Csehország után milyen elképzeléseid voltak a magyar élvonalról?
– Megmondom őszintén, nem nagyon tudtam, hogy mire is számítsak az NB I-ben, főleg úgy, hogy rengeteg helyről azt lehetett hallani, hogy milyen rossz a magyar bajnokság, és mennyire gyengék a magyar csapatok  – mondta Tamás a vidi.hu-nak. –  Ehhez képest nekem teljesen mások a tapasztalataim. Pozitív meglepetés volt az NB I színvonala, szerintem mindent figyelembe véve a magyar élvonalra nem lehet panasz.

Milyenek az első benyomásaid a Vidiről, és hogy tetszik eddig a csapat nyári felkészülése?
– Tudtam, hogy a Vidi egy topklub Magyarországon, és nem is ért csalódás, minden területen a legjobb szakemberek dolgoznak. Az embernek olyan érzése van, mintha egy nyugat-európai klub játékosa lenne. Az edzések is nagyon jók, szinte nem is dolgozunk labda nélkül, szóval mindent figyelembe véve nagyon pozitívak az első benyomásaim.

Mennyire szereted a versenyhelyzetet, hiszen a Vidinél az ország egyik legjobb balhátvédjével, Stopirával kell megküzdened a csapatba kerülésért?
Megmondom őszintén, ez a kihívás csak még vonzóbbá tette számomra a Vidit. A tárgyalások során ezt külön ki is emeltem Kovács Zoltán sportigazgatónak, hogy engem kifejezetten motivál, ha az ország egyik legjobb balhátvédjével kell versenybe szállnom. Ráadásul a Vidi keretét kiváló labdarúgók alkotják, úgyhogy itt mindenkinek keményen meg kell küzdenie a helyéért.

Milyen célokat fogalmaztál meg akkor, amikor aláírtál a Vidihez?
Szeretnék tovább fejlődni, és minél több játéklehetőséget kapni. Tudom, hogy komoly céljai vannak a Vidinek, ebben szeretném a csapatot segíteni. Magyar bajnok és kupagyőztes szeretnék lenni a Vidivel, és természetesen – mint minden labdarúgónak – nekem is nagy álmom, hogy a felnőtt válogatottban is bemutatkozhassak.

A teljes interjú itt olvasható.