Kilenc perc tapogatózó játék után született meg a mérkőzés első gólja: Hodzic remek passza után, Kinyik mellől Kovács 12 méterről a jobb alsóba lőtt (1-0).

MOL Fehérvár-DVSC 1-0

Kovács István okos lövésével már a 9. percben megszerezte a vezetést a MOL Fehérvár a DVSC ellen.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/3389Ftn

Közzétette: M4Sport – 2019. október 5., szombat


A félidő feléhez érkezve ismét a fehérváriak veszélyeztettek, Hodzic egy csel után Pávkovics és Szatmári lőtt kapura, azonban a lövése a bal alsó ment el. Ami az egyik oldalon kimaradt, a másikon bement: a 30. percben Varga jobb oldali beadása után Musliu még menteni tudott fejjel Adeniji elől, de röviden, ráadásul Nego sem tudott tisztázni és ez idő alatt Garba is összefutott Kovácsikkal, majd a kipattanót Adeniji a kapu közepébe lőtte (1-1).

MOL Fehérvár-DVSC 1-1

Garba megmozdulása véleményes volt Kovácsikkal szemben, de Iványi Zoltán játékvezető határozottan a kezdőkörre mutatott, egyenlített a Debrecen Fehérváron. Történt szabálytalanság?⚽️🤔Élő közvetítés: http://bit.ly/3389Ftn

Közzétette: M4Sport – 2019. október 5., szombat


Az egyenlítő gól után a DVSC egy fokozattal rákapcsolt, előbb Varga 17 méteres lövését védte Kovácsik, majd a 44. percben Kinyik passza után Adeniji az ötös jobb sarka elől az oldalhálót találta el.

Fordulás után jobbára mezőnyjáték folyt, a 66. percben pedig átvette a vezetést a Fehérvár: Nikolov szögletét Nagy Sándor rossz helyre ütötte ki, majd Hodzic laposan középre adott és Musliu négy méterről a kapu rövid alsó sarkába továbbította a labdát (2-1).

MOL Fehérvár-DVSC 2-1

Hodzic és Muszliu használta ki a debreceni védelem bizonytalankodását. A MOL Fehérvár a 66. percben ismét megszerezte a vezetést a DVSC ellen.⚽️

Közzétette: M4Sport – 2019. október 5., szombat


Két perccel később könnyen háromgólosra növelhette volna előnyét a fehérvári csapat, azonban egy félpályás indítás után Petrjak beadása méterekkel elkerülte Hodzicot. A hátralévő időben a hazaiak uralták a mérkőzést, és bár a DVSC hősiesen mindent megtett az egyenlítés érdekében, maradt a 2-1-es fehérvári győzelem, míg a hajdúságiak zsinórban negyedszer kaptak ki a  bajnokságban.

MOL Fehérvár FC – DVSC 2-1 (Kovács 9., Musliu 66., ill. Adeniji 29.)

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

MOL Fehérvár FC: Kovácsik – Nego, Juhász, Musliu, Hangya – Petrjak, Nikolov, Elek, Milanov (Pantic D. 71.) – Kovács I., Hodzic (Zsóri D. 94.)

DVSC: Nagy S. – Kinyik, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Haris (Pintér Á. 85.), Tőzsér – Varga K., Adeniji, Szécsi (Trujic N. 46.) – Garba

NB I: 9 emberrel is pontot lopott a ZTE, fordított és nyert a Paks – eredmények, videók