Távozott a görög bajnok PAOK éléről Razvan Lucescu, és Szaúd-Arábiában folytatja a pályafutását. A klub tulajdonosa, Ivan Savvidis szombaton a csapat vezéregyéniségeivel közölte, már keresik a román edző utódját, akivel a tervek szerint vasárnap este már meg is egyeznének.

A görög Metrosport értesülései szerint a lehetséges jelöltek között ott van a MOL Vidi FC vezetőedzője, Marko Nikolics is, akiről egészen közeli emlékei lehetnek a görög klub játékosainak, hiszen a fehérváriak a PAOK csoportellenfelei voltak az Európa Ligában, és mindkét mérkőzésen legyőzték a fekete-fehér csapatot.

Nikolics mellett felmerült a Szpartak Moszkvától 2018 októberében menesztett 55 éves olasz szakember, Massimo Carrera, illetve a 41 évesen a Bragánál tevékenykedő portugál edző, Abel Ferreira neve is. Carrera ügynöke ugyanakkor cáfolta, hogy kapcsolatban állnának a PAOK-kal, míg Ferreirát a görög portál szerint 5 millió euró ellenében lehetne kivásárolni még élő szerződéséből.

A Metrosport szerint a PAOK nemzetközi szinten tapasztalt külföldi edzőt keres, aki össze tudná tartani a különféle nemzetiségeket, és erős egyéniségeket magába foglaló görög bajnok öltözőjét. Ennek a feltételnek az oldal szerint mindhárom jelölt megfelel.