A csakfoci.hu még a múlt héten, elsőként számolt be arról, hogy honlapunk információi szerint komolyabban felmerült az edzőváltás lehetősége Székesfehérváron, és Joan Carrillo távozása hétfőn hivatalossá is vált.

A következő szezonra már nem a spanyol tréner készíti fel a Vidit a molfehervarfc.hu híre szerint, Carrillo távozik a klubtól. A tréner november 27-én kezdte második időszakát Székesfehérváron, az elmúlt hónapokban 27 tétmeccsen irányította a csapatot, 13 győzelem, 10 döntetlen és 4 vereség volt a mérlege.

Bíztunk abban, hogy Joan Carrillo vezetésével rátalál a győztes útra a csapat, korábbi munkája alapján megérdemelte az újabb lehetőséget a Vidiben, de sajnos a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk – mondta Kovács Zoltán sportigazgató a klubhonlapnak.

Márton lehet az utód

Ami a lehetséges utód személyét illeti, Végh Gábor, a ZTE tulajdonosa is megerősítette a Nemzeti Sportnak a csakfoci.hu múlt heti információját, mely szerint Márton Gábor, a zalaiak lejárt szerződésű szakvezetője a jelölt a MOL Fehérvár kispadjára.

– Mi most a MOL Fehérvár és Márton Gábor döntésére várunk, abban maradtunk, hogy hétfő estig eldöntik, közösen akarják-e folytatni a jövőben – mondta a napilapnak Végh Gábor. – Ha nem egyeznek meg egymással, tovább tárgyalunk Márton Gáborral. Természetesen mi a Fehérvár ajánlatával semmilyen szempontból, sem anyagilag, sem a szakmai lehetőségeket tekintve nem tudjuk felvenni a versenyt, úgyhogy a döntés az ő kezükben van.