Mint ismeretes, a MOL Fehérvár FC trófea nélkül maradt az idényben: az OTP Bank Ligában a Vidi ezúttal is a második helyen végzett a Ferencváros mögött, míg a Magyar Kupában a Mezőkövesd búcsúztatta el Joan Carrillo csapatát a legjobb négy között, a korábban sikeres spanyol edző visszatérése így nem sült el jól.

A fehérváriaknál így ezt az időszakot nem csak az erősítésekre (3-4 új igazolást terveznek), de a kérdések tisztázására fordítják, az egyik legnagyobb kérdőjel pedig épp Carrillo neve mellett van.

Honlapunk információi szerint komolyabban felmerült az edzőváltás lehetősége Székesfehérváron, jelenleg annak a kisebb az esélye, hogy a spanyol tréner marad a csapatnál, de ez ügyben még lesznek egyeztetések.

A csakfoci.hu úgy tudja, arra is megvan már a terv, hogy ha Carrillo távozik, ebben az esetben a Vidi-vezetés azt a Márton Gábort ültetné le a kispadra, akivel remekül szerepelt tavasszal a ZTE,

a koronavírus-járvány miatti leállást követő újraindulás óta a zalaiaknál csak a bajnok FTC szerzett végül több pontot.

Mártont természetesen emiatt marasztalná a ZTE, egy tárgyaláson már túl is vannak a felek, de mivel a tréner szerződése lejárt, így szabadon tárgyalhat kérőivel, például a MOL Fehérvárral is. Márton nem is titkolta a zalai vezetőkkel történt tárgyalás során, hogy vannak itthonról más megkeresései.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: