A Vidi sajtótájékoztatójára természetesen a Stamford Bridge médiatermében került sor, az eseményt visszafogottabb érdeklődés kísérte, mint a hazaiak megjelenését, de mintegy 25 újságíró így is összegyűlt.

Marko Nikolic vezetőedző így nyilatkozott a molvidi.hu beszámolója szerint:

– Büszkék vagyunk arra, hogy idáig eljutottunk. Örülünk, hogy Magyarországot képviselhetjük egy ilyen ellenfél ellen is. Mindenki tisztában vele, mennyire erős csapat a Chelsea, szerintem a világ 10 legjobbja között van jelenleg. Próbáljuk a legjobbunkat nyújtani csütörtök este, és kíváncsi vagyok, hogy állunk majd helyt egy ilyen megmérettetésen.

Juhász Roland, a MOL Vidi FC csapatkapitánya több mint 10 év után léphet pályára a londoni kékek ellen.

– 13 évvel ezelőtt jártam itt az Anderlechttel, azóta sok minden változott, akkor a karrierem elején voltam, most már inkább kifelé megyek belőle. Nagyon örülök, hogy itt lehetek újra, azért szerződtem annak idején a Vidibe, hogy ilyen meccseken szerepelhessek.

A meccs esélyese és az egész sorozat egyik favoritja a Chelsea, lemérhetjük ellenük, hogy hol tartunk. Az biztos, hogy egy pillanatra sem csökkenhet a koncentrációnk, mert azért nagy árat fizethetünk.

Élvezni szeretnénk minden percét a meccsnek – mondta a csapatkapitány.

A Chelsea – Vidi Európa Liga-csoportmérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik, a csakfoci.hu természetesen élőben közvetíti a találkozót!