A Partizanov vesnik azt az információt kapta, a MOL Vidi szeptember elején visszavonult szerb támadójáról, Danko Lazovicsról, hogy egy esetleges elnökváltás esetén ő tölthetné be a sportigazgatói pozíciót a Partizan Belgrad csapatánál.

A szerb csapat elnöki székét a Szerb labdarúgó-szövetség alelnöke, Nenad Bjekovics szeretné visszaszerezni. A korábban játékosként és edzőként is a Partizan kötelékébe tartozó Bjekovics korábban 1990 és 2007 közt volt a klub vezetője, sajtóértesülések szerint pedig szívesen látná a korábban Belgrádban is futballozó Lazovicsot.

A korábban Dzsudzsák Balázzsal is együtt játszó szerb alig egy hete búcsúzott el a MOL Vidi stábjától és játékosaitól, de – ahogy arról mi is beszámoltunk – az ezt megelőző hivatalos szerződésbontás idején is lehetett már hallani a szerb rekordbajnok közeledéséről.

A Partizanov vesnik műsorvezetője, Željko Pantić azt állítja, hogy már maga a felajánlás is megtörtént és ez is hatással lehetett arra, hogy a játékos ilyen hirtelen bejelentette visszavonulását azután, hogy a fehérvári csapatával elváltak útjaik.