Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a MOL Fehérvár FC idén nyáron igazolt román-magyar kettős állampolgárságú védője, Rus Adrián első alkalommal kapott meghívót a román felnőtt válogatottba. A játékos ügyében a román szövetség az UEFA-hoz, illetve a FIFA-hoz fordult, ugyanis vélekedésük szerint Rusnak azért kellett a Fehérvár második csapatában pályára lépnie, mert nem a magyar válogatottat választotta.

A történtek után felröppent a hír, hogy több román klub is magához csábítaná a 23 éves játékost: a román GSP szerint a Steaua-utód FCSB 500 ezer eurót, a Craiova pedig két játékost ajánlott Rusért, de a címvédő CFR Cluj is érdeklődéséről biztosította a Vidit. A portál az ügyben megkereste a futballista ügynökét, Sergiu Bodea-t, aki elárulta, hogy tárgyalt a Fehérvár vezetőivel védence jövőjével kapcsolatban.

– A vezetőség kifejtette, hogy teljes mértékben bíznak (Rus) Adrián képességeiben. – kezdte az üzletember. – Elmondták, hogy lesz lehetősége beverekedni magát az első csapatba, éppen ezért nem szeretnék, hogy távozzon. Adrián a MOL Fehérvár FC-nél folytatja a munkát, és várja, hogy bizonyíthasson.

A GSP hozzáteszi, már akár a Kisvárda elleni szombati mérkőzésen is a keretbe kerülhet a játékos.

A Chelsea középpályásával erősíthet a Fehérvár – a Partizan elől hozhatják el