I. félidő:

Gyengén játszott a Vidi az első félidőben. Az első komoly lehetőségre a 25. percig kellett várni, amikor Nego 20 méteres löketét szögletre ütötte Ermakov. A 33. percben az Aratat megszerzete a vezetést: a fehérvári mérkőzéshez hasonlóan Pobulic ismét lőtt egy nagy gólt. A szerb középpályás egy 22 méteres szabadrúgást küldött a jobb felső sarokba (1-0).

A hajrában Heister is elvégezhetett egy szabadrúgást, de a lapos lövését fogta a kapus.

II. félidő:

A második félidőt jól kezdte a Fehérvár, a csereként beállt Zivzivadze fejelt mellé 7 méterről. Egyórányi játék után ismét Zivzivadze volt pontatlan, ezúttal 6 méterről nem talált kaput. Kicsivel később Petrjak éles szögből leadott lövését bravúrral szögletre ütötte a hazai kapus. A 71. percben Muradyan 19 méteres bombáját ütötte ki Kovácsik.

A hajrában Nego beadását követően Stopira 8 méteres fejesét ütötte ki Ermakov. A 85. percben minden eldőlt: egy kapuskirúgás után Silue elvitte a labdát Stopira mellett, majd 10 méterről a jobb alsóba gurított (2-0).

A Vidi 3-1-es összesítéssel kiesett a Konferencia Ligából, ami még a magyar koefficiens-pontok szempontjából is fájó lehet majd.

Európa Konferencia Liga, selejtező, 1. forduló:

Ararat Jereván – MOL Fehérvár 2-0 (Pobulic 33., Silue 85.)

A meccs közvetítése percről percre itt!

Ararat Yerevan: Ermakov – Bravo (R. Hakobyan 76.), Prljevic, Mkoyan, Margaryan – Pobulic, Muradyan – Arakelyan (Hakobyan 68.), Deble (Silue 53.), Malakyan (Manoyan 53.) – Kone

MOL Fehérvár FC: Kovácsik – Fiola, Lüftner (Musliu 11.), Stopira, Heister – Funsho (Dárdai 62.), Nego, Alef, Petrjak – Nikolics, Houri (Zivzivadze 46.)

Továbbjutott az Ararat, 3-1-s összesítéssel.